Restaurant

Gastvrij restaurant in hartje Stiens

  • Gezellige & warme sfeer
  • Voor ieder wat wils
  • Ook voor vegetariërs
  • Groepsarrangementen mogelijk

Lunchen, dineren en borrelen

In onze keuken brengen we verschillende kwaliteiten samen; pizza en a la carte. Met liefde gemaakt en met gebruik van verse ingrediënten, veelal regionaal ingekocht. Voor ieder wat wils, zo ook voor de vegetariërs. De sfeer in het restaurant is warm, ongedwongen en vriendelijk. Bij de recente verbouwing zijn veel originele details van dit historische pand bewaard gebleven. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en de tafelschikking wordt aangepast per gelegenheid.

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Menukaart voor restaurant bekijken

Bovenverdieping

Onze bovenverdieping leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn. Deze uitnodigende ruimte is heel geschikt om met familie, vrienden of een grotere groep iets te eten of te drinken. Voor de bediening is er een aparte bar. Voor groepen vanaf tien personen kan een speciaal menu worden samengesteld. Meer weten? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Buffetten & Arrangementen

Uiteenlopende mogelijkheden

Meer informatie opvragen

Bespreek de mogelijkheden

Terras

Geniet vanaf ons terras van het gevarieerde uitzicht op het levendige dorp Stiens. Bewoners en toeristen steken graag even aan voor een kopje koffie met gebak. Ook ’s avonds is dit een fijne plek om te genieten van een drankje samen met vrienden. Lunch en diner worden hier eveneens geserveerd. Door de extra beschutting en terrasverwarming is het er ook bij wat lagere temperaturen nog altijd goed vertoeven.

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord

Welkom bij de Smalle Brug

Lekker eten of gewoon wat drinken? Samen of met vrienden? Voor een gezelschap iets organiseren? Vertel het, vraag het ons, het enthousiaste team van de Smalle Brug staat open voor jouw ideeën. Gezelligheid in een ongedwongen sfeer!


058 257 1263
info@desmallebrug.nl
9051 BH Stiens

Route plannen

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 532 recensies
js_loader
js_loader

Bekijk onze reviews

Grand Café de Smalle Brug