Buffetten en Arrangementen

Grand Café De Smalle Brug

Uiteenlopende mogelijkheden

Grand Café De Smalle Brug is een zeer geschikte locatie voor zowel zakelijke als informele bijeenkomsten, zowel met kleinere als grote groepen.

Naast het sfeervolle restaurant (met aparte bovenzaal) is er een achterzaal op de begane grond, welke recent compleet gerenoveerd is! Deze ruimte is uitstekend te gebruiken voor bruiloften, recepties, familiedag, personeelsfeest, gesloten borrels of voor een samenzijn na een uitvaart. Ook is de ruimte perfect geschikt voor muziekgezelschappen, verenigingen en business meetings door het aanwezige podium. Meer hierover lees je op de pagina feesten & partijen.

Buffetten en arrangementen

Omdat we veel vragen krijgen over de mogelijkheden op het gebied van buffetten en arrangementen, hebben we hieronder een aantal opties voor u op een rijtje gezet. Het geeft slechts een indicatie van de vele mogelijkheden. Het is mogelijk om deze buffetten in overleg naar wens aan te passen. Bij interesse nodigen wij u in alle gevallen bij ons uit om de mogelijkheden gezamenlijk door te nemen. Immers, iedere bijeenkomst is weer anders!

Vragen en/of reserveren?

Heeft u vragen of een reservering maken? Bel dan tijdens onze openingstijden naar 058 257 1263. Buiten de openingstijden kunt u bellen naar 058 257 1536 of een mail sturen naar info@desmallebrug.nl
LET OP: Reserveren is uitsluitend telefonisch mogelijk.

Algemene voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle buffetten en arrangementen.

  • Graag minimaal 5 dagen voor aanvang van de bijenkomst eventuele wijzigingen in de vooraf besproken aantal personen doorgeven i.v.m. de catering, lunch of buffet. Wordt dit niet gedaan dan zijn wij genoodzaakt om de afgesproken aantallen door te berekenen.
  • Alle afspraken en/of besprekingen doen wij mondeling bij ons in Grand Café De Smalle Brug. Wij geven geen prijzen af via de mail, wel kunt u een bevestiging via de mail ontvangen of een mail sturen om een afspraak te maken.
  • Voor de buffetten geldt een minimaal aantal personen van 25.

Welkom bij de Smalle Brug

Lekker eten of gewoon wat drinken? Samen of met vrienden? Voor een gezelschap iets organiseren? Vertel het, vraag het ons, het enthousiaste team van de Smalle Brug staat open voor jouw ideeën. Gezelligheid in een ongedwongen sfeer!


058 257 1263
info@desmallebrug.nl
9051 BH Stiens

Route plannen

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 525 recensies
js_loader
js_loader

Bekijk onze reviews

Grand Café de Smalle Brug