Feesten & Partijen

Van muziekavonden tot (zakelijke)lezingen

  • Afhuren mogelijk
  • Ruim podium
  • Diverse arrangementen
  • In overleg veel mogelijk

Uiteenlopende mogelijkheden

Onze achterzaal op de begane grond is compleet gerenoveerd. Blikvanger is de grote bar waaraan het gezellig toeven is. Deze ruimte is uitstekend te gebruiken voor bruiloften, recepties of gesloten borrels. Bijvoorbeeld als afsluiting van een familiedag of voor een personeelsfeest. Ook is de ruimte perfect geschikt voor muziekgezelschappen, verenigingen en business meetings door het aanwezige podium. Wilt u een van onze ruimtes reserveren, heeft u vragen over de beschikbaarheid of wilt u meer weten over de vele arrangementen en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Buffetten & Arrangementen

Muziekavonden en besloten feestjes

Zodra het weer mag willen we met regelmaat muziekmiddagen en -avonden organiseren. Met veel verschillende stijlen willen we een brede groep liefhebbers aanspreken. Naast een bezoekje aan een muziekavond behoort de combinatie met een diner in ons restaurant ook tot de mogelijkheden. Veelal bieden we daar een arrangement voor aan.

Naast de muziekmiddagen en -avonden die wij organiseren, is het ook mogelijk om in deze zaal een besloten feest te organiseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over!

Buffetten & Arrangementen

Uiteenlopende mogelijkheden

Podium voor lezingen

Voor (zakelijke) bijeenkomsten is onze grote achterzaal perfect geschikt. We bieden uw gezelschap een verhoogd podium conform officiële maatvoeringen. We verzorgen daarbij graag de technische voorzieningen (beamer, microfoon, geluid etc.). Combinaties met eten en drinken zijn eveneens mogelijk. Voor complete arrangementen maken we graag een voorstel op maat, vraag ernaar.

Neem contact met ons op

Wij staan u graag te woord

Buffetten & Arrangementen

Uiteenlopende mogelijkheden

Welkom bij de Smalle Brug

Lekker eten of gewoon wat drinken? Samen of met vrienden? Voor een gezelschap iets organiseren? Vertel het, vraag het ons, het enthousiaste team van de Smalle Brug staat open voor jouw ideeën. Gezelligheid in een ongedwongen sfeer!


058 257 1263
info@desmallebrug.nl
9051 BH Stiens

Route plannen

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 532 recensies
js_loader
js_loader

Bekijk onze reviews

Grand Café de Smalle Brug