Over ons

Grand Café De Smalle Brug

Grand Café De Smalle Brug

De naam van ons café is ontleend aan de ‘smalle bruggen’ die vroeger over de dorpsvaart liepen. Met het dempen van die vaart behoorden ook de kenmerkende bruggen tot het verleden. Het succesverhaal van Café De Smalle Brug begint dan ook al vroeg, we denken zelfs in de zestiende eeuw. Oorspronkelijk dan als brouwerij aan de Stienser vaart, de eeuwen erna als pleisterplaats voor boeren, burgers en handelsreizigers. Dit maakt ons tot een van de oudste etablissementen in Friesland die nog altijd haar oorspronkelijke horecafunctie heeft.

Gezelligheid in hartje Stiens

We willen voor ieder wat wils! Zowel voor de lunch of als diner. Prettig plezierig opgediend in ons eigen restaurant, terras of achterzaal. De sfeer is er gezellig en ongedwongen, we vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Voor de kleintjes is er daarom een leuke speelhoek ingericht. Bij mooi weer is er volop plaats in de zon of schaduw op ons terras. Wist je overigens dat je in het gehele centrum van Stiens gratis kunt parkeren? Tot snel.

Menukaart restaurant

Lunchen, dineren en borrelen

Afhalen en bezorgen

Aan je eigen eettafel of voor de tv genieten van onze vers bereide gerechten en riante selectie pizza’s? Bezorgd of lekker makkelijk zelf afhalen? Bekijk hieronder onze menukaart ‘afhalen & bezorgen’. Eten bestellen? Bestel dan direct telefonisch 058 257 1263.

Menukaart (afhalen & bezorgen)

Uitgebreide kaart

Openingstijden

Donderdag t/m zondag

Welkom bij de Smalle Brug

Lekker eten of gewoon wat drinken? Samen of met vrienden? Voor een gezelschap iets organiseren? Vertel het, vraag het ons, het enthousiaste team van de Smalle Brug staat open voor jouw ideeën. Gezelligheid in een ongedwongen sfeer!


058 257 1263
info@desmallebrug.nl
9051 BH Stiens

Route plannen

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 529 recensies
js_loader
js_loader

Bekijk onze reviews

Grand Café de Smalle Brug